Național

Mascaţii au prins patru spărgători de case

Ziarul de Vrancea
16 mar 2012 1236 vizualizări
Patru tineri au ajuns după gratii după ce au spart mai multe case u prejudiciul se ridică la 15.000 de lei

Patru tineri au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 5 Coteşti pentru că au spart mai multe case. Marian Ciorăscu, 28 ani, Iulian Claudiu Ciorăscu, 21 ani, Radu D., 21 ani, toţi din comuna Coteşti, precum şi Mirel Popescu, 23 ani, din Cîrligele, au comis în perioada septembrie 2011 – 12 martie 2012 mai multe furturi de locuinţe de pe raza localităţii Coteşti. Prejudiciul total, estimat la aproximativ15.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 80%. Poliţiştii documentează de mai mult timp activitatea infracţională a grupului. Oamenii legii au adunat mai multe probe împotriva tinerilor, iar ieri dimineaţă au organizat mai multe percheziţii. Mascaţii au intrat peste tineri la primele ore ale dimineţii şi au găsit mai multe bunuri ce proveneau din spargerile comise. Tinerii nu au opus rezistenţă şi au fost duşi la audieri la Poliţie şi apoi la Parchet. Anchetatorii au stabilit că tinerii au spart şase case. Suspecţii au furat electronice, electrocasnice, scule electrice, dar şi alte bunuri găsite în locuinţe. O parte din ele au fost recuperate în urma percheziţiilor făcute ieri dimineaţă. Principalii suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 ore şi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile. Marian Ciorăscu şi ruda sa, Iulian Ciorăscu, au primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru furt calificat. Mirel Popescu are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, în timp ce Radu D. va fi cercetat în stare de libertate. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.