Național

Politistii spun ca hotii si betivii nu se odihnesc de Paste

Matei Bratu
20 apr 2006 1013 vizualizări
Politistii le dau sfaturi proprietarilor de pensiuni privind protectia imobilelor u agentii de circulatie vor fi in zonele aglomerate de Paste

Proprietarii de pensiuni din zona de munte au fost "vizitati" de politisti. Pentru ca sarbatorile pascale bat la usa, oamenii legii i-au sfatuit pe administratori sa aiba grija in aceasta perioada si sa anunte atunci cind au de-a face cu un turist recalcitrant. "In caz ca apar probleme, ii rugam pe proprietari sa ne anunte de urgenta. De asemenea cei care pleaca de acasa in aceasta perioada sint rugati sa isi asigure locuinta si daca au sisteme de alarma sa le puna in functiune. Noi nu prea am avut probleme in aceasta zona si speram sa nu avem nici in acest an", a spus Iulian Vulcan, sef de post la Politia Tulnici. In zona turistica Lepsa, in noaptea de Inviere, in afara de politistii de la post, va mai veni o grupa de la mascati, doua echipaje ale Politiei Rutiere, care vor fluidiza traficul in zona manastirii, dar si politisti de la Ordine Publica. De asemenea, tot efectivul Serviciului de Ordine Publica va asigura ordinea si linistea publica in zona lacaselor de cult si a cimitirelor. Efectivele vor fi coordonate de comisarul sef Ion Braileanu, seful Politiei Focsani. "In aceasta perioada, politistii vor identifica si supraveghea elementele pretabile la actiuni turbulente ori savirsirea de fapte antisociale in timpul slujbelor, supravegherea atenta a minorilor cu comportament deviant ori a celor lipsiti de supraveghere, precum si a tinerilor care prin atitudinea lor pot genera manifestari excentrice ori de tulburare a activitatilor religioase", a spus comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea. Pe timpul desfasurarii slujbelor, in zona bisericilor si a celorlalte locuri de cult vor actiona echipe de politisti care sa previna infractiunile cu violenta, furturile din buzunare si actele de profanare a locurilor de cult. Pina la sfirsitul acestei saptamini, in intervalul orar 10.00 - 18.00, agentii de politie rutiera vor actiona pentru fluidizarea traficului in zonele aglomerate, dat fiind ca multi vrinceni vor dori sa plece in minivacanta de Paste. Pentru cei care vor ramine acasa, in Piata Moldovei vor fi prezenti cei mai multi agenti care au ca sarcina sa fluidizeze traficul in zona. Politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta, sa nu se urce la volan dupa ce au consumat alcool si sa nu depaseasca viteza legala pentru a evita evenimentele neplacute.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.