Național

Trei barbati au fost prinsi in timp ce isi inselau nevestele

Matei Bratu
29 mar 2006 1308 vizualizări
Un focsanean casatorit i-a implorat pe politisti sa nu il pirasca la sotie. Tot ieri, politistii au mai prins doi barbati in timp ce erau infideli.

Fetele care practica prostitutia pe raza Focsaniului au fost ieri luate cu asalt de politistii din cadrul Politiei de Proximitate. Doua dintre ele au fost prinse chiar in timp ce se imbracau dupa partide scurte de sex. Clientii, majoritatea casatoriti si trecuti de prima tinerete, le duceau pe fete in locuri ferite de ochii lumii, in mijlocul cimpului. Sonia T., 21 ani, din Focsani, a fost prinsa de politisti in zona gropii de gunoi a Focsaniului in timp ce se imbraca dupa o partida de amor cu un barbat trecut de virsta a doua. "Am facut sex oral. Mi-a dat 200 de mii de lei. Nu a durat mult, ca era trecut. Este prima data cind vine la mine", a spus Sonia, in timp ce arunca prezervativul folosit. Speriat si jenat ca a fost prins in flagrant de politisti, barbatul abia a mai putut sa scoata doua cuvinte si ii tot implora pe oamenii legii sa nu ii anunte sotia. Citiva metri mai departe, a fost prinsa si Iulia U., 17 ani, care se intorcea la "locul de munca", de asemenea dupa o partida de sex. "Am facut sex oral. Nu i-am luat nici un ban acum pentru ca ultima oara mi-a dat 500 de mii de lei si ii mai eram datoare cu un numar. Este un client fidel! Vine cam o data pe saptamina. Cu o precizie de ceasornic", a destainuit Iulia. Clientul nu a recunoscut nici in ruptul capului ca a apelat la serviciile minorei. Spre finalul actiunii, politistii de proximitate au fost nevoiti sa alerge dupa una dintre prostituate care, impreuna cu clientul, au mers pe un cimp din zona cartierului Mindresti. Cind s-a vazut inconjurat de politistii, clientul cu pricina s-a speriat si a fugit, insa a fost oprit la intrarea in oras. "M-a luat de pe centura si am venit aici. Mi-a dat 200 de mii de lei. S-a speriat cind i-a vazut pe politisti si a pornit masina. Nu a mai venit niciodata la mine", a spus Florentina B.. Atit prostituatele cit si clientii care au fost prinsi ieri au primit fiecare cite o amenda de 5 milioane de lei vechi. Politistii de proximitate spun ca aceste actiuni vor continua si in perioada urmatoare, mai ales ca a venit caldura, iar fetele au renuntat la hainele groase in favoarea fustelor mini si a decolteurilor adinci.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.