Național

Un cîine i-a sfîşiat capul unei fetiţe de 2 ani

Ziarul de Vrancea
12 sep 2011 1373 vizualizări
Medicii au extras colţii animalului din creierul copilei

O fetiţă în vîrstă de un an şi 11 luni, din comuna Gighera, judeţul Dolj, este internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova după ce a fost atacată de un cîine ciobănesc care i-a sfîşiat capul. Potrivit şefului Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, dr. Alexandru Cameniţă, radiografiile arată că fetiţa a fost muşcată de cîine de două ori, fiindu-i afectat un ochi şi o parte din creier. "Fetiţa a fost operată în această dimineaţă (n.r. - ieri) şi i-am extras colţii din creier. De asemenea, i-a fost afectat şi un ochi, pe care nu l-am mai putut salva. Operaţia nu a fost una foarte dificilă", a declarat Cameniţă. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj au deschis o anchetă în acest caz. "Dacă se constată că micuţa a fost neglijată, imediat după ieşirea din spital va beneficia de protecţie socială, mergînd pînă a lua măsuri împotriva părinţilor", a afirmat Florin Stancu, directorul DGASPC Dolj. Mama fetiţei le-a declarat anchetatorilor că incidentul s-a petrecut în curtea casei unui vecin, unde fetiţa a intrat. Femeia mai spune că mai are un băieţel în vîrstă de 7 ani şi că îi creşte singură pe copii, soţul său fiind plecat la muncă în străinătate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.