Național

Ritli Ladislau, propunerea oficiala a UDMR pentru Ministerul Sanatatii

Ziarul de Vrancea
8 aug 2011 663 vizualizări
Consiliul Operativ al UDMR Bihor l-a propus oficial în functia de ministru al Sanatatii pe medicul Ritli Ladislau, care este directorul medical al Spitalului Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, a anuntat ieri presedintele executiv al filialei, Szabo Odon

"Domnul doctor Ritli Ladislau este propunerea noastra oficiala, pe care am decis-o în discutiile de la sfirsitul saptaminii trecute. Am avut si alte variante, dar aceasta este propunerea noastra clara si oficiala", a declarat Odon. Szabo a spus ca propunerea UDMR Bihor urmeaza sa fie analizata de conducerea centrala a Uniunii si înaintata premierului Emil Boc luni sau marti. Ritli Ladislau este unul dintre cei mai reputati medici din Oradea, ocupind de-a lungul ultimilor 30 de ani mai multe functii administrative. El s-a nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, si a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara în 1973 ca sef de promotie. Este casatorit si are doi copii, dintre care unul, Ritli Csongor Ladislau, a fost director al Spitalului de Recuperare din Baile 1 Mai si consilier al fostului ministru al Sanatatii Cseke Attila. Ministrul Cseke Attila a anuntat, joi, ca demisioneaza din functie, nemultumit de banii primiti de Ministerul Sanatatii la rectificarea bugetara.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.