Național

Ex-peremistul Marin Stoica a trecut la conservatori

Mihai Boicu
31 ian 2006 721 vizualizări
Aripa "conservatoare" a PSD are patru consilieri judeteni.

Conservatorii vrinceni au, incepind de ieri, patru consilieri judeteni, prin "atragerea" fostului peremist Marin Stoica. Fostul presedinte al PRM Vrancea s-a inscris in Partidul Conservator la citeva luni dupa ce a fost exlus din rindurile peremistilor. Marin Stoica a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a intrat in PC deoarece acest partid este "singurul care militeaza pentru formarea clasei mijlocii", dar si din alte considerente. "Am fost chemat si de alte formatiuni politice si am refuzat. Nu numai de la PSD, va pot spune ca am fost chemat si de la Putere", a spus Marin Stoica, uitind pentru o clipa ca partidul in care tocmai se inscrisese se afla la guvernare. Trebuie mentionat ca acesta, in timpul in care era in fruntea PRM Vrancea, a fost unul dintre cei care ii criticau frecvent pe liderii conservatori. Marin Stoica a spus ieri ca isi asuma riscul de a fi considerat traseist politic. "Au fost mutatii importante in aceasta formatiune politica (PC- n.r.) pe ultima suta de metri. Am avut o pozitie critica si voi avea asupra unor aspecte care contravin la ceea ce gindesc. Fiind un tip disciplinat, intii imi voi spune punctul de vedere in fata colegilor si apoi imi exprima punctul de vedere in public. Dar, marea majoritatea ideilor exprimate de acest partid, imi convin, ca sa spun asa. Imi asum si riscul ca am plecat de la o formatiune si m- am indreptat catre alta", a explicat Marin Stoica venirea sa in rindul conservatorilor. Acesta a sustinut ca organizatiile din Odobesti si Paulesti ale PRM vor trece in bloc la PC. Fostul lider al peremistilor vrinceni a capatat si o functie in PC, si anume aceea icepresedinte. Sorin Vornic a mai declarat ieri ca se poarta in continuare negocieri pentru a obtine opt posturi de conducere in institutiile locale la nivel central. "Sintem in discutii cu persoane care detin functii de conducere in institutiile descentralizate de lanivel local", a declarat presedintele PC Vrancea, fara a oferi mai multe amanunte. Sorin Vornic a spus inca odata ca nu comenteaza posibila intrare in organizatie a deputatului George Baesu, care a fost exclus formal din PSD pentru sase luni. Liderul conservator a avut o replica acida in ceea ce priveste posibilitatea de a deveni coleg cu liberalul Mihai Copaci: "Domnul Copaci poarta discutii cu toti pentru a ajunge undeva".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.