Național

PSD se teme de voturile din diaspora

Ziarul de Vrancea
27 ian 2011 369 vizualizări
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri dupa sedinta BPN, ca, daca legea electorala se modifica în sensul adoptarii votului prin corespondenta, "nu are rost" ca PSD sa participe la alegeri, anticipind ca acestea vor fi "fraudate".

Ponta a afirmat ca schimbarile la legea electorala care sint acum in discutie demonstreaza intentia actualului partid de guvernamint de "a frauda voturile". Presedintele PSD s-a referit in principal la eventuala prelungire la 90 de zile a campaniei electorale si la introducerea votului prin corespondenta pentru romanii din diaspora. "Daca se introduce acest sistem de vot, nu are rost sa participam la alegeri, este clar ca se va frauda votul". El a precizat ca, deocamdata, nu a discutat cu PNL posibilitatea unui boicot al alegerilor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.