Național

Si-au ucis copilul de 4 ani prin bataie si infometare

Ziarul de Vrancea
11 ian 2011 519 vizualizări
Un cuplu din Braila a fost arestat dupa ce au provocat moartea unui baietel de 4 ani, pe care l-au batut sistematic si l-au înfometat.

Procurori ai Parchetului de pe linga Tribunalul Braila au propus luarea masurii arestarii preventive fata de Viorel Dragomir si Mirela Smadu, pentru lovituri cauzatoare de moarte, a informat ieri Biroul de presa al Ministerului Public.

Probatoriul a relevat faptul ca, incepind cu luna septembrie 2010, Mirela Smadu, mama minorului S.P.S. si Viorel Dragomir, concubinul acesteia, l-au supus in mod repetat pe acesta unor rele tratamente, constind in lovirea in permanenta si lipsa hranei, constatindu-se ulterior sindromul carential nutritional. în perioada 4-6 ianuarie 2011, ca urmare a unor lovituri cu corpuri dure, "minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral, urmat de axfisie mecanica cu continut gastric survenit in cadrul unui sindrom emotional consecutiv acestor leziuni, context in care copilul a decedat".





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.