Național

Socant: mama femeii care s-a inecat în Dunare a fost gasita moarta

Ziarul de Vrancea
5 ian 2011 597 vizualizări
Mama tinerei care s-a inecat luni în Dunare, alaturi de sotul sau, a fost gasita moarta, ieri seara, în locuinta sa din Cernavoda.

Femeia a fost gasita, de un prieten de familie, plina de singe, intr-un sifonier. Nimeni nu stie ce s-a intimplat cu femeia. Politistii au cautat-o inca de luni ca sa ii aduca la cunostinta ca fiica sa a murit, potrivit adevarul.ro. "Primele informatii arata ca este vorba despre mama Gabrielei Mitu. Nu avem mai multe detalii, pentru ca la fata locului urmeaza sa soseasca procurorul si echipa de criminalisti, pentru cercetare", a declarat pentru NewsIn Gelu Manolache, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Constanta.

Politistii din Constanta care investigheaza moartea celor doi tineri, sot si sotie, din Cernavoda, iau in calcul si varianta ca barbatul sa o fi ucis pe femeie, luind-o in brate impotriva vointei ei si aruncindu-se impreuna in Dunare. Pe drum cei doi soti s-ar fi certat, ea l-ar fi amenintat ca ar vrea sa se desparta de el, iar cind au ajuns la Cernavoda, el a oprit masina pe malul Canalului Dunare - Marea Neagra, a coborit din autoturism, a luat-o in brate pe femeie impotriva vointei ei si s-au aruncat in apa.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.