Național

Descoperire macabra in judetul Brasov

Ziarul de Vrancea
4 ian 2011 476 vizualizări
Un copil de citeva zile a fost gasit mort, cu membrele mincate de animale pe un pod din localitatea brasoveana Budila.

Bebelusul a fost descoperit de un localnic din comuna Budila, care a chemat imediat Politia si Ambulanta. "Am gasit copilul mincat de animale. Nu stim de cit timp era acolo", a declarat dr. Magdalena Pirosca, director medical la Ambulanta Brasov. Oamenii legii o cauta acum pe mama fetitei, care se presupune ca ar fi o localnica din Budila. Cadavrul fetitei a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Brasov pentru efectuarea necropsiei. "Potrivit concluziilor preliminare ale necropsiei, este vorba de un nou-nascut la termen, care nu are leziuni traumatice cu caracter vital. De asemenea, s-a constatat absenta membrelor inferioare si superioare, cauzata postmortem de actiunea animalelor. Raportul final al necropsiei, care va stabili daca fatul a fost viabil, urmeaza sa fie inaintat unitatii noastre, dupa efectuarea examenului histopatologic", a declarat ieri Liviu Naghi, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.