Național

Interlop impuscat la Constanta

Ziarul de Vrancea
20 dec 2010 523 vizualizări
Un tinar de 31 de ani din Constanta a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat in masina sa.

Starea lui era aseara grava, intrucit cele doua gloante trase de atacator sint pozitionate linga organe vitale, unul fiind in zona toracica. Giolacai Arsen a fost transportat, la solicitarea familiei, de la Spitalul Judetean Constanta la Spitalul de Urgenta Floreasca, el aflindu-se aseara pe masa de operatie. Incidentul s-a petrecut in noaptea de simbata spre duminica, dupa miezul noptii. O persoana ramasa neidenficata s-a apropiat de masina si a tras doua gloante in Giolacai Arsen, dupa care agresorul a fugit. Arsen a reusit sa coboare din autoturismul sau, iar o persoana care trecea prin zona l-a transportat cu o masina la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Primele cercetari arata ca cel care ar fi tras ar fi o persoana din anturajul victimei. De asemenea, la fata locului au fost gasite doua tuburi identice calibrul 9 mm, anchetatorii precizind ca s-ar fi tras cu un pistol calibrul 9 mm.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.