Național

O mama banuieste MISA ca ii ascunde fiica

Ziarul de Vrancea
2 nov 2010 584 vizualizări
Parintii unei adolescente din Hunedoara, care a disparut de doua saptamini, au depus plingere la Politie în acest sens, ei spunind ca banuiesc ca fiica lor s-a alaturat unui grup de adepti MISA din Bucuresti, care ar ajuta-o sa se ascunda.

"A plecat dimineata la ora 7.30 la scoala si nu s-a mai intors. Eu am primit un mesaj in acea dupa-amiaza de pe un numar necunoscut in care mi se cerea sa-mi verific mailul. Pe mail era un mesaj de la fiica mea in care imi spunea sa nu ma ingrijorez ca este bine. în ultima perioada, fiica mea nu se mai comporta normal. Asta dupa ce a intrat intr-un cerc de tineri adepti MISA. în primavara, mi-a cerut sa o las la Herculane, la intilnirea lor. Am refuzat, insa ea a reusit sa-l convinga pe sotul meu, care nu stia ca eu ii interzisesem sa plece, sa o lase sa mearga. Cind s-a intors, nu a vrut sa vorbeasca despre ce s-a intimplat acolo. Apoi, in vara, a vrut sa mearga la Costinesti, la o intilnire MISA, si am refuzat sa o las", a povestit mama fetei disparute, Daniela Harhata. Femeia banuieste ca fiica ei se afla la Bucuresti, unde este ascunsa de citiva adepti MISA, pentru a nu fi descoperita de politisti.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.