Național

Micul Passaris scuipa jurnalisti

Ziarul de Vrancea
11 sep 2010 640 vizualizări
Tinarul acuzat ca a lovit în cap, într-un local din Tirgoviste, un politist de la IPJ Dimbovita, ramine în arest dupa ce ieri Curtea de Apel Ploiesti i-a respins recursul.

în momentul in care era condus incatusat pe holul Curtii de Apel, Daniel Uta i-a scuipat pe jurnalistii aflati acolo si care incercau sa ii puna intrebari. "Danezu (n.r - Daniel Uta) a devenit un mic Passaris din Tirgoviste numai din vina mass-media. El regreta fapta, care a fost comisa fara intentie asupra politistului, nu a fost premeditata. Clientul meu nu reprezinta sub nici o forma un pericol pentru ordinea publica", a declarat Dumitru Popa, unul dintre avocatii lui Uta. La Curtea de Apel Ploiesti, acuzatul a fost reprezentat de doi avocati care au sustinut ca acesta l-a agresat pe politist "din confuzie si fara intentie".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 51 minute, 36 secunde
Domnule avocat, sau ce-i fi fiind de fapt, ce ai fi facut daca clientul domniei tale l-ar fi lovit din greseala cu sticla pe fiu-tau sau pe vreo ruda de-a ta si apoi ar fi declarat ca regreta fapta? citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.