Național

Liberalii vor vota motiunea de cenzura a PSD cu ochii inchisi

Ziarul de Vrancea
4 aug 2010 410 vizualizări
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat ieri la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.

"Sustinem orice fel de motiune de cenzura, care sa duca la caderea Guvernului Boc. Nici macar textul, chiar daca PSD doreste sa introduca in textul motiunii solutii social-democrate, spiritul constitutional al unei motiuni de cenzura in Romania este acela de a schimba Guvernul. Asadar, nu ne vom uita foarte mult nici macar la textul motiunii, o vom vota, pentru ca aceasta este finalitatea constitutionala", a explicat Mihai Voicu. Purtatorul de cuvint al formatiunii da de inteles ca in cazul in care Executivul actual cade, viitorul Guvern va trebui format din PNL si PSD. Intrebat daca PNL ar sustine un Guvern minoritar PSD, Mihai Voicu a raspuns : "N-am discutat acest scenariu, un Guvern minoritar PSD, de aceea momentan ma abtin sa dau un raspuns, dar, daca vreti, orice e mai bun decit Guvernul Boc".Declaratiile lui Voicu sint surprinzatoare in conditiile in care in ultimele doua zile, liderii PNL, in frunte cu presedintele Crin Antonescu, au spus ca nu vor vota in orice conditii motiunea initiata de PSD, ci doar atunci cind opozitia va veni cu un plan alternativ de guvernare. De altfel, Mihai Voicu insusi a scris luni un material pe blog in care ii critica pe pesedisti ca nu vin cu o solutie post-motiune, desi se asteapta ca liberalii sa le fie alaturi in darimarea guvernului Boc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.