Național

Tinara de 240 de kilograme care a nascut o fetita in februarie a murit

Ziarul de Vrancea
2 aug 2010 658 vizualizări
Femeia de 240 de kilograme care in luna februarie a nascut o fetita, a murit ieri dimineata, in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, ea fiind adusa in stop cardio-respirator de la unitatea medicala din Slatina.

Victoria Lacatusu (24 ani), din comuna Draghiceni (Olt) a fost adusa in stare grava duminica, in jurul orei 5.30, de la Spitalul din Slatina. "A fost adusa in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea ei timp de 30 de minute, insa nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata", a declarat managerul SJU Craiova, Florin Petrescu. Conform sursei citate, tinara a fost internata initial in sectia de Boli Infectioase a SJU Slatina, diagnosticul la internare fiind de sindrom febril. "In conditiile in care ea suferea de o obezitate morbida puteau sa apara foarte multe complicatii care sa duca la decesul pacientei. I se va face necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul pacientei", a explicat managerul SJU Slatina. In ultima luna a sarcinii, in luna februarie, Victoria Lacatusu, care cintarea 240 de kilograme, a fost transferata de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova la Spitalul Universitar Bucuresti, intrucit nu exista masa de operatie la spitalul din Craiova care sa sustina greutatea tinerei. La o zi dupa ce a fost transferata la Spitalul din Bucuresti, tinara a nascut, prin cezariana, o fetita de 2,9 kilograme.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.