Național

Sapte medici legisti au facut necropsia Madalinei Manole: a fost sinucidere

Ziarul de Vrancea
20 iul 2010 669 vizualizări
Cei sapte medici legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au nici un fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel si criminalistii, probele confirmind sinuciderea artistei, spun surse judiciare.

Audierile persoanelor in cazul privind sinuciderea cintaretei au relevat pentru anchetatori o fire "extrem de sensibila", iar psihologii au explicat ca este posibil ca nasterea "tirzie" sa fi produs o stare de depresie accentuata. Specialistii spun ca femeile recurg frecvent la substante toxice pentru a se sinucide. Pe de alta parte, in 17 iunie (in apropierea zilei de nastere a fiului artistei), cind Madalina Manole a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a luat cantitati insemnate de ibuprofen si paracetamol, i-a spus sotului ei, Petru Mircea, ca a a inghitit si "o substanta", insa analizele au infirmat acest lucru.

Relatiile dintre sotul Madalinei Manole si parintii acesteia au fost destul de reci, potrivit martorilor audiati de anchetatori. Procurorii spun ca, in general, parintii si cei apropiati refuza sa inteleaga gestul sinucigas si atunci lanseaza acuze la adresa celor care, in opinia lor, ar fi putut stopa un astfel de eveniment. Potrivit surselor citate, artista si-a premeditat gestul si s-a interesat despre efectele furadanului, la care a recurs pentru a-si curma viata.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.