Național

Udrea trece la cirma PDL Bucuresti

Ziarul de Vrancea
20 iul 2010 461 vizualizări
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita n functia este una de interimat, alegerile pentru sefia organizatiei urmind sa se desfasoare in 2011

Elena Udrea a preluat sefia interimara a Organizatiei Bucuresti a PDL, acolo unde il inlocuieste pe primarul Sectorului 3, Liviu Negoita. Numirea sa nu ar trebui sa fie o surpriza, in conditiile in care mutarea fusese vehiculata cu ceva vreme in urma. Numai ca, atunci, Udrea a negat: "E doar un zvon ca as prelua sefia PDL Bucuresti", declara Elena Udrea, in urma cu doar citeva saptamini. In favoarea Elenei Udrea s-au pronuntat zece dintre liderii PDL, in vreme ce trei au optat pentru Costica Canacheu, iar sase voturi au fost anulate, a anuntat, la finalul sedintei conducerii PDL, purtatorul de cuvint al partidului, Gheorghe Flutur. Flutur a precizat ca s-a luat aceasta decizie ca urmare a anuntului lui Liviu Negoita ca nu va candida la presedintia filialei Bucuresti a partidului. "Nu voi candida la alegerile pentru conducerea PDL-Bucuresti, care se vor desfasura pe 6 iulie. Motivul este simplu: doresc sa vina o alta echipa. Nu voi candida la Primaria Capitalei. Acest lucru l-am spus inca din timpul primului meu mandat de primar al Sectorului 3. Eu sint un om serios, nu-mi schimb deciziile", declara recent Negoita.

Initial, alegerile pentru sefia organizatiei Bucuresti erau programate sa se desfasoare pe 6 iulie, numai ca partidul a decis aminarea tuturor alegerilor interne din formatiune pentru anul viitor. Intr-un interviu acordat, recent, cotidianul Romania libera, Elena Udrea lasa sa se intrevada cite ceva despre ambitiile sale politice. "E prea devreme pentru mine sa candidez acum", spunea Udrea, intrebata de sefia PDL. Nu stia, insa, ce va face data viitoare: "Pina la urmatoarele alegeri din partid, cine stie ce se mai intimpla. Mi-am dorit sa fiu membru al Guvernului si am avut aceasta oportunitate, pentru a dovedi ce pot face concret pentru cetateni."



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.