Național

Agerpres a inventat interviul cu Madalina Manole

Ziarul de Vrancea
16 iul 2010 873 vizualizări
Ultimul interviu al Madalinei Manole este o facatura a agentiei Agerpres n declaratiile cintaretei, prezentate ca fiind din ultimul interviu, cu doar o zi inaintea mortii sale, sint o insiruire de texte extrase de pe blog si declaratii mai vechi.

Agerpres, ai carei angajati sint platiti din bani publici, a publicat un material despre care a sustinut, ieri, ca ar fi fost ultimul interviu acordat de Madalina Manole. Materialul este, de fapt, o insailare de declaratii acordate de vedeta in decursul lunii ianuarie agentiei de stiri si de postari ale acesteia pe blogul personal. "De ieri, de la prinz, ne-am sesizat si am demarat o ancheta. Se dovedeste ca, din pacate, tocmai redactorul sef al redactiei centrale a dat pe flux acel material, cu declaratii ale Madalinei Manole acordate noua la inceputul anului, fara sa se consulte cu nimeni. Singurul amendament pe care il aducem la acuzele din mass-media este ca materialul nu a fost catalogat pe flux drept interviu. Evident insa, ramine o eroare foarte grava", a conchis d-na Trinca. Argentina Trinca, director adjunct al Agentiei agerpres (fosta Rompres) declara ca Marina Badulescu, redactorul sef al institutiei de presa este examinat de comisia de disciplina si va fi, cel mai probabil, demisa din functie si chiar "data afara".


Artista nu suferea de nicio boala incurabila


Necropsia efectuata de medicii legisti a inlaturat speculatiile vehiculate in presa privind presupuse afectiuni sau boli incurabile de care ar fi suferit Madalina Manole. Potrivit celor de la Institutul National de Medicina Legala (IML), interpreta nu suferea nici macar de anorexie, avind o greutate normala. IML a stabilit cauzele decesului Madalinei Manole. Moartea ei a fost cauzata de inghitirea, in noaptea sinuciderii, a 400 de mililitri de pesticid Furadan, \'\'Moartea a survenit foarte repede, in citeva minute. Este o otrava foarte puternica. Cantitatea ingerata a fost mare, cantitatea absorbita a fost mare. La doza asta este foarte greu sa iti imaginezi ca putea fi salvata\'\', a precizat Dan Dermengiu, director al Institutului de Medicina Legala. Procurorii au audiat-o ieri pe femeia care i-a procurat Madalinei Manole, pesticidul pe care artista l-a baut pentru a-si pune capat zilelor. Surse judiciare spun ca tinara sustine ca artista ar fi sunat-o, rugind-o sa-i cumpere o sticla cu pesticide. Motivatia invocata ar fi fost legata de necesitatea de a trata niste plante.



"Sint un rebut"


Cintareata afirma in mesajul SMS dat inainte de a se sinucide ca nu mai poate suporta fizic vorbind, considerindu-se "defecta, un rebut" si ca asa a fost mereu, insa abia acum isi da seama. "Nimeni nu are vreo vina, toti ma iubiti enorm si ati facut totul pentru mine motivul este acesta: nu mai pot suporta FIZIC vorbind sint defecta, un rebut, asa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevarat. Te iubesc Puiucul meu (...)", scrie Madalina Manole in SMS-ul de pe telefonul sau.

)))))))))


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 12 ore, 44 minute, 42 secunde
Graba cu care se face totul in tara in care totul se face fara graba, este un alt indiciu ca se doreste musamalizarea si aruncarea vinei asupra ei. Ce soun expertii despre citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.