Național

Anastase acuza alianta malefica PSD-PNL de tradare nationala

Ziarul de Vrancea
29 mai 2010 566 vizualizări
Presedintele Camerei Deputatilor reproseaza guvernarii liberale cresterile salariale si de pensii peste posibilitatile economice, precum si faptul ca alesii celor doua partide de opozitie au lasat Romănia fara guvern timp de patru luni

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, la RFI Romania, ca "alianta malefica" PSD-PNL este responsabila de situatia actuala a Romaniei si a sustinut ca aceste formatiuni pot fi acuzate de "tradare nationala". "Noi nu aruncam vina. în momentul asta, stim exact ceea ce avem de facut. Mi se pare culmea tupeului din partea reprezentantilor PNL sa incerce macar sa discute despre cum se guverneaza acum Romania, stiind foarte bine ca au dus tara in aceasta situatie, Guvernul PNL, sustinut de PSD", a declarat Roberta Anastase.

"Daca vorbim de tradare nationala, apoi de tradare nationala, in adevaratul sens al cuvintului, putem sa discutam de guvernarea PNL, sustinuta de PSD, dupa toate regulile constitutionale, pentru ca sa maresti salariile, sa ai 20 de ordonante si Hotariri de Guvern, prin care cresti salariile numai intr-un an de zile... în al doilea rind, numai intr-un an sa cresti pensiile cu 20% si numai intr-un an sa cresti salariile, separat de toate aceste lucruri si salariile profesorilor cu 12%, pe o economie careia trebuia sa-i dai libertatea de a creste sanatos, mi se pare pur si simplu sinucigas. Asta au facut, e o realitate, de asta am si ajuns aici. Nu invocam greaua mostenire, dar nici nu este corect sa ascundem realitatea de la care am pornit. Nu uitati ca aceeasi alianta malefica PSD-PNL este cea care a lasat Romania fara Guvern patru luni de zile anul trecut, in momente cruciale pentru luarea unor decizii", a declarat Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor a mai spus ca masurile anticriza ale Guvernului trebuie analizate pe termen lung, pentru ca analizele din prezent nu sint obiective. "E si o chestiune logica: nu se asteapta nimeni ca-n momentul asta sa primim aplauze pentru aceste decizii. Important este ca, odata ce timpul va trece, oamenii sa se raporteze la rezultate, la rezultate concrete. în momentul de fata, e greu sa accepti de exemplu scaderea pensiilor. în momentul de fata, aparent ai de ales intre a nu scadea si a scadea. în realitate, avem de ales intre a nu scadea acum si a nu mai avea sa le platesti peste citeva luni sau a nu mai primi in acel caz pensia peste citeva luni. Asta trebuie sa realizam", a explicat Roberta Anastase.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 18 minute, 24 secunde
Madama asta e buna doar la shoping sau la sa i-o-mping !
, acum 739393 zile, 1 ora, 18 minute, 24 secunde
La cat este de mare aceasta femeie ai crede ca are si ceva in cap! Normal ca toata lumea este vinovata de lipsa lor de competenta! Cand a "castigat " Basescu alagerile a si spus: " ...o parte mi-a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.