Național

Greva generala de pe 31 mai devine tot mai cuprinzatoare

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 684 vizualizări
Si angajatii de la Tarom au anuntat ca se solidarizeaza cu bugetarii n totusi, o treime din cursele companiei vor decola dupa orarul stabilit

Angajatii de la Tarom ameninta, de asemenea, ca intra in greva de solidaritate cu bugetarii pe 31 mai, urmind sa asigure o treime din activitate, nemultumiti de taierea salariilor cu 25 la suta, a anuntat secretarul general al Sindicatului din Tarom, Aurel Curdov. Liderul sindical a precizat ca s-a inceput stringerea de semnaturi pentru greva, urmind ca pe 31 mai sa intre in greva generala, alaturi de bugetari si de ceilalti angajati din transporturi. "Vom asigura o treime din transport, probabil ca vom da drumul la cursele de Atena, Sofia, Chisinau", a spus Curdov.

Sindicatele din educatie au anuntat in repetate rinduri ca de luni, 31 mai, nu vor mai trece notele in catalog. Amenintarea are si un efect psihologic asupra absolventilor de liceu si parintilor acestora: este ziua in care incepe examenul de Bacalaureat.

Dupa intilnirea de vineri cu reprezentantii sindicatelor, liderul PSD Victor Ponta a afirmat ca social-democratii si reprezentantii sindicali au stabilit o coordonare a calendarului parlamentar cu cel al protestelor si actiunilor de strada.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 16 ore, 33 minute, 45 secunde
Ar trebui batuti mar vreo cativa politicieni din toate partidele si atunci cand vor vrea sa ne reorezinte o sa se gandeasca bine daca pot sa ne ajute sau sa ne fure. Si cateva executii asupra celor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.