Național

Basescu a cerut mai multe masini de lupta pentru trupele romanesti

Ziarul de Vrancea
5 mar 2010 390 vizualizări
Presedintele Traian Basescu s-a aflat ieri in Afganistan, pentru a vizita trupele romanesti din teatrele de operatii, ocazie cu care a discutat si cu comandantul trupelor NATO in Afganistan, generalul Stanley

McChrystal. In cadrul discutiilor cu generalul McChrystal, seful statului roman a solicitat partii americane suplimentarea numarului de masini de lupta acordate trupelor romanesti fata de cele acordate deja, avind in vedere cresterea in acest an a numarului militarilor romani dislocati in teatrul de operatiuni din Afganistan. Seful statului a vizitat trupele romanesti dislocate in Qalat si in Kandahar venind direct de la Astana, Kazahstan, unde a efectuat o vizita de stat de doua zile. In Afganistan, Basescu a fost insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si de seful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin. Pe aeroportul din Kandahar Presedintele a fost intimpinat de catre comandantul trupelor NATO in Afganistan, generalul Stanley McCristal, si de catre generalul britanic Nick Carter.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.