Național

Sirbu nu ar spune Nu revenirii la Ministerul muncii

Ziarul de Vrancea
1 mar 2010 419 vizualizări
Daca i s-ar propune sa preia ministerul, Marian Sirbu ar analiza atent situatia si probabil nu ar spune Nu

Marian Sirbu descrie viitorul partid care se va construi pornind de la grupul independentilor din Parlament ca unul "foarte apropiat de interesul national, iar din punct de vedere strict doctrinar va imbina ceea ce inseamna o nevoie a unei stingi care sa reuseasca sa redistrubuie mai drept ceea ce produce statul". Acesta respinge ideea ca viitoarea formatiune politica va putea realiza vreun proiect doar printr-o colaborare cu PD-L, partidul care este la putere acum. "Lucrurile bune pe care le poate face un partid nu sint legate doar de ceea ce poate face atunci cind este la guvernare. El poate face mai multe prin dezbateri, prin atitudini, prin proiecte de lege. Nu cred ca este nevoie de o participare imediata la guvernare", a opinat fostrul membru al PSD.

Intrebat, ca tehnocrat, daca este enervat de anumite ezitari ale actualului ministru al Muncii, Mihai Seitan, Sirbu a refuzat sa dea un raspuns transant. Daca miine l-ar suna Emil Boc si i-ar propune portofoliul de la ministerul Muncii, Marian Sirbu nu ar declina oferta. "Nu cred ca as spune Nu", a raspuns Sirbu care a precizat ca in aceasta situatie s-ar consulta cu colegii din grupul independentilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.