Național

Psihoza la Iasi: 11 femei injunghiate in plina strada

Ziarul de Vrancea
25 feb 2010 457 vizualizări
Psihopatul a fost prins cind ataca a 12 femeie si este un puscarias eliberat de curind, condamnat la 12 ani pentru viol

11 femei au reclamat pina ieri la politie ca au fost agresate, intr-o zona centrala a orasului Iasi, de un individ inarmat cu un obiect ascutit. Una dintre victime a fost dusa direct in sala de operatii. "Ma intorceam de la scoala si cind am ajuns pe strada Silvestru, un individ imbracat cu geaca maro s-a aplecat catre mine si m-a intepat cu un obiect ascutit. Nu mi-am dat seama prima data ce rana este, apoi am mers citiva metri si mi-am dat seama ca singerez. Mi-e frica sa nu fi vrut sa-mi dea vreo boala", a declarat una dintre victime. "Femeile vor primi indicatii si pentru un consult la boli infectioase", a precizat doctorul Dana Petrea de la Spitalul de Urgenta Sfintul Ioan din Iasi. Politistii cred ca agresorul ar putea fi o persoana fara adapost, cu probleme psihice. "Ramine sa stabilim cu exactitate obiectul cu care au fost provocate aceste rani si motivele pentru care suspectul a comis aceste fapte. Semnalmentele oferite de victime au fost transmite imediat tuturor echipajelor aflate in teren. ", a completat subinspectorul Virginia Pralea. Oamenii legii nu excludeau posibilitatea ca numarul victimelor sa fie si mai mare, dar femeile sa nu se fi prezentat la spital. In jurul orei 16.00, politistii au primit un apel la 112 din zona Liceului "Garabet Ibraileanu". Doi tineri au fost martori cum a 12-a victima a fost atacata de individ. Mai multe echipaje de politie s-au deplasat la fata locului si au reusit sa-l retina pe agresor. Agresorul a fost identificat ca fiind Petru Constantin Gavrilas de 35 de ani, din comuna Ãiganasi. Anul trecut a fost eliberat din inchisoare dupa ce a executat o pedeapsa de 12 ani pentru viol.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.