Național

Se ascut sabiile in PSD

Ziarul de Vrancea
28 ian 2010 428 vizualizări
Mitrea iese la atac, sustinind ca nu este omul lui Basescu si amintind ca Geoana a semnat protocolul cu PDL

Senatorul PSD Miron Mitrea scrie pe blogul sau nu este omul lui Traian Basescu, ca aceasta este cea mai "ticaloasa" minciuna la adresa sa si subliniaza ca nu el a negociat si semnat protocolul cu PDL, ci Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc.

"Patefonul lui Mircea Geoana s-a blocat pe versul «Mitrea e omul lui Basescu». Stiindu-se pe sine un politician-marioneta, Geoana isi imagineaza ca si altii sint la fel", sustine Mitrea. "Aiureala asta cu Basescu este cea mai ticaloasa minciuna care s-a spus vreodata despre mine. Ticaloasa, pentru ca pleaca de la faptul ca am militat pentru intrarea la guvernare a partidului meu", scrie senatorul pe blog. Mitrea aminteste ca a militat ca PSD sa intre la putere alaturi de PDL fara sa ceara nimic pentru el, "nici postul de sef al Senatului, nici calitatea de membru CSAT, nici controlul asupra Ministerului de Interne". "Pe astea le-au cerut Geoana si grupul lui si au profitat de ele. Geoana & co. ma acuza pe mine ca am fost inteles cu Basescu sa bag PSD la guvernare. Dar ei unde au fost cind s-a negociat si cind s-a semnat protocolul aliantei cu PDL? Nu cumva Geoana era seful partidului, iar Hrebenciuc marele negociator de functii? Nu cumva Geoana a semnat cu mina lui alianta cu PDL? A semnat-o cu mina mea?", se intreaba fostul secretar general.


Oprisan a cerut din nou demisiile lui Geoana si Hrebenciuc


Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca a cerut ieri demisiile de onoare ale lui Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc din functiile detinute in partid, pentru a salva "onoarea PSD" si din cauza ca acestia nu au prezentat dovezile invocate potrivit carora a fi fost furati in alegeri. Oprisan a adaugat ca nu este prima data dupa pierderea alegerilor prezidentiale cind solicita demisia celor doi, motivul fiind "de fiecare data acelasi: onoarea PSD". întrebat ce raspuns a primit, Oprisan a afirmat: "Au spus ca au fost furati in alegeri, dar membrii Comitetului Executiv si cei ai Biroului Permanent al PSD nu au vazut niciodata probele invocate de Mircea Geoana (n.r. privind fraudarea alegerilor prezidentiale)". Oprisan a apreciat ca o demisie de onoare i-ar fi folosit in primul rand chiar lui Mircea Geoana. "Daca isi dadea demisia de onoare, ar fi fost probabil reales la Congres cu 60%-70% din voturi", sustine liderul PSD Vrancea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.