Național

Ovidiu Ohanesian: Elena Udrea nu a mintit. Marie Jeanne stia de rapire

Ziarul de Vrancea
15 ian 2010 736 vizualizări
Unul dintre cei trei jurnalisti rapiti in Irak in 2005 ii da dreptate Elenei Udrea care a afirmat ca Marie Jeanne Ion stia dinainte ceea ce urma sa se intimple.

"Doamna Udrea nu a mintit. A spus adevarul. Marie Jeanne stia despre rapire. Mi-am dat si eu seama ceva mai tirziu. Eu am fost prostul familiei cum se spune. Si Marie Jeanne, si Miscoci erau foarte familiari cu rapitorii. Miscoci se juca cu mitraliera lor", a spus in cadrul emisiunii "In obiectiv", de la Oltenia TV. Reactia lui Ohanesian apare la doar citeva zile dupa ce ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a afirmat la OTV ca Marie Jeanne Ion "" unul din cei trei ziaristi rapiti in Irak "" stia de acest scenariu. Elena Udrea a reactionat si ea, pe blog: "Pentru cei care discuta si astazi pe larg declaratiile mele legate de Marie Jeanne ýIon, ii invit sa citeasca zecile de articole care s-au scris pe aceasta tema si care ridica ýaceleasi semne de intrebare la care am facut si eu referire. Unele din aceste semne de ýintrebare au fost ridicate chiar de colegii jurnalisti, alaturi de care Marie Jeanne Ion a fost in Irak."

Marie Jeanne Ion a negat afirmatiile facute de Udrea la OTV.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.