Național

Zoe Petre a criticat Puterea si Opozitia, de la Focsani

Sebastian Oancea
5 sep 2005 1323 vizualizări
Zoe Petre, fostul consilier prezidential din perioada 1996 - 2000, a fost prezenta simbata la Focsani, in calitate de vicepresedinte a Actiunii Populare, al carei presedinte este fostul sef de stat Emil Constantinescu.

Zoe Petre, fostul consilier prezidential din perioada 1996 - 2000, a fost prezenta simbata la Focsani, in calitate de vicepresedinte a Actiunii Populare, al carei presedinte este fostul sef de stat Emil Constantinescu. Vicepresedintele AP a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia nu a iertat de acuzatii nici fosta, dar nici actuala putere. "Fosta putere, actuala opozitie a ramas consecventa acelorasi idei antidemocratice care au stagnat Romania din multe puncte de vedere. Pe de alta parte, actuala putere a pastrat multi oameni din fostele structuri pe functii de conducere", este de parere Zoe Petre. Conferinta de presa, sustinuta la Ateneul Popular "Mr. Ghe. Pastia", a avut mai multe teme de discutie, printre care si incercarea, zadarnica, pina acum, a AP Vrancea de a obtine un sediu de partid mai acatarii, deoarece, la ora actuala organizatia isi desfasoara activitatea intr-o semi - garsoniera aflata la parterul unui bloc. In acest sens, presedintele Tudorache Dumitrache, a pus la dispozitia presei acte prin care conducerea filialei vrincene a facut demersuri nenumarate pentru obtinerea unui sediu in incinta fostei Prefecturi a judetului Putna - cladire dezafectata la ora actuala. Reprezentantii partidului s-au declarat indignati de faptul ca Primaria Focsani le-a tratat cu refuz demersurile, criticind, totodata, discriminarea pe care o fac atit actualii lideri ai Aliantei, cit si cei ai Opozitiei din Vrancea - in speta primarul si presedintele CJ, in ceea ce priveste formatiunile politice care nu au obtinut pragul electoral necesar reprezentarii in Parlament.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.