Național

Romania ramine pe harta Google

Ziarul de Vrancea
4 nov 2009 720 vizualizări
Google va investi in continuare pe piata romaneasca si chiar ia in calcul posibilitatea de a deschide un birou in Romania, aceasta fiind una dintre regiunile cu potential, au anuntat, ieri, reprezentantii ai companiei, care participa la Bucuresti la conferinta RoNewMedia 4.0

"Multe dintre produsele pe care le-am lansat pe piata au avut succes. Pot spune ca vor fi lansate noi produse Google pentru piata din Romania, chiar e posibil sa deschidem un birou aici. Nu in urmatoarea perioada, dar planurile exista. Piata din Romania e foarte activa", a mentionat Hrabren Suknaic, Regional Manager Google Adriatics & Bulgaria, Croatia. Steffen Ehrhardt, Product Specialist & Project Manage Emerging Markets de la Google a recunoscut ca prioritizarea este o provocare pentru Google: "Romania este una dintre regiunile noastre cu cea mai mare crestere, este o piata mare si vrem sa investim mai mult in pietele locale. Nu e importanta doar oportunitatea generata de advertising, cit cea generata de consumator, care este principalul element care ne dicteaza strategia", a explicat acesta.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.