Național

Popularii europeni sustin alianta PDL-PNTtCD

Alex Smeu
26 sep 2009 953 vizualizări
Partidul Popular European sustine ideea unei posibile aliante intre PDL si PNtCD si spera ca aceasta sa devina formala pina la 12 octombrie 2009, se precizeaza intr-o scrisoare adresata de presedintele PPE, Wilfried Martens, presedintilor celor doua partide

Potrivit documentului, sustinerea unui candidat unic la alegerile prezidentiale din aceasta toamna este un demers care are la baza valori politice comune si exprima necesitatea unei viziuni comune asupra viitorului Romaniei. Propunerea unei aliante PNtCD-PDL pentru alegerile din aceasta toamna a fost votata in unanimitate la Congresul extraordinar al PNtCD din 12 septembrie 2009. Cu acea ocazie, presedintele PNtCD a fost ales pentru un nou mandat la conducerea partidului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.