Național

Legea investitiilor, in reparatii

Ziarul de Vrancea
18 aug 2009 613 vizualizări
Mircea Geoana a anuntat si modificarea Legii investitiilor, prin scaderea plafonului. "Astazi, la 50 de milioane de euro investitii directe se aplica regimul de stimulente fiscale, propunerea acceptata este de a reduce plafonul la 10 milioane de euro", a explicat social-democratul.

Presedintele PSD a adaugat ca, in plus fata de masurile initiale ale celor doua partide, a fost adoptat un program national pentru drumuri judetene. in continuare, liderul PSD s-a referit la noua masuri pentru cresterea veniturilor bugetare, inclusiv eliminarea impozitului minim de la 1 ianuarie si inlocuirea acestuia cu un impozit forfetar pe activitatile unde evaziunea fiscala "este mai greu de evaluat", dind exemplul domeniului restaurantelor. "S-au convenit sase masuri pentru rationalizarea cheltuielilor bugetare si s-au convenit doua masuri pentru cresterea lichiditatii monetare in sistemul bancar", a mai afirmat Geoana, cu referire la scutirea temporara de impozit a dobinzii aferente sumelor din banci ale persoanele fizice si la o propunere a vicepremierului Dan Nica - statul roman sa emita, in aceasta toamna, eurobonduri. "Iar banii obtinuti, probabil o jumatate de miliard de euro, sa fie dirijati exclusiv catre investitii", a afirmat Mircea Geoana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.