Național

Lumea sportului sare in ajutorul sinistratiilor

Dan Chiriac
23 iul 2005 812 vizualizări
Gica Popescu, alaturi de alti participanti la Seara Campionilor ar putea veni la Vadu Rosca, in acest week-end

Gica Popescu, alaturi de alti participanti la Seara Campionilor ar putea veni la Vadu Rosca, in acest week-end


Lumea sportului romanesc s-a mobilizat in ultima saptamina si a adunat fonduri destinate sinistratiilor vrinceni, dar nu numai. Fostul jucator al echipei nationale, Gica Popescu, organizatorul "Serii Campionilor" de la Timisoara a anuntat ca in urma partidei dintre Romania \'94 si Brazilia \'94 profitul rezultat este de aproape 277 de mii de euro. Aceasta suma va fi distribuita catre sinistratii din Banat si Moldova. Este posibil ca in acest week-end, Gica Popescu sa vina in satul Vadu Rosca si sa doneze bani satenilor care nu au mai ramas cu aproape nimic in urma inundatiilor de saptamina trecuta. "Fondurile obtinute in urma acestui eveniment, care sint destinate oamenilor aflati in necaz, vor fi gestionate de noi, pentru ca astfel sintem siguri ca aceste sume vor ajunge unde trebuie. Vreau ca impreuna cu colegii mei sa mergem in mijlocul napastuitilor. Sint convins ca asa vor capata incredere, vor simti ca nu sint singuri", a spus Gica Popescu, in Gazeta Sporturilor de ieri. O alta persoana din lumea sportului, care a dorit sa ramina anonima, a donat suma de o suta de mii de euro, pentru romanii aflati in suferinta.

Saptamina trecuta, capitanul echipei nationale, Cristi Chivu a venit personal la Vadu Rosca si a dat banii pentru oamenii ramasi fara case. In cursul zilei de ieri, suporterii dinamovisti au anuntat ca vor aduna banii si bunuri care vor ajunge la sinistratii din Moldova.

De asemenea, campioana Romaniei, Steaua Bucuresti a disputat joi seara un amical la Buzau, in compania echipei locale, Gloria. La acest meci s-au vindut 10 mii de bilete, toate fondurile obtinute urmind a fi trimise pentru cei afectati de inundatii. Buzoienii s-au ingramadit la portile stadionului "Cring" pentru a vedea formatia care ne va reprezenta in Liga Campionilor, dar si pentru a da o suma simbolica, de 30 de mii de lei, pentru sinistratii inundatiilor. De asemenea, cotidianul Prosport a lansat un teledon in cursul zilei de ieri, in cadrul caruia o serie de mari sportivi din lumea fotbalului, gimnasticii, tenisului, canotajului sau atletismului au donat sume de bani pentru cei care au avut de suferit dupa urma inundatiilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.