Național

Politistii vor negocia cu premierul la Cotroceni

Ziarul de Vrancea
5 aug 2009 593 vizualizări
Sindicatul politistilor se va întilni, la Palatul Cotroceni, cu premierul Emil Boc si conducerea Ministerului de Interne, pentru a discuta problemele din sistem, înainte de declansarea protestelor nationale.

Intilnirea ar putea avea loc saptamina viitoare. Potrivit presedintelui Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) din Ministerul Administratiei si Internelor, comisarul Marin Gruia, peste 500 de politisti vor picheta, zilnic, in perioada 17-21 august, sediul Guvernului, 200, Palatul Cotroceni, 150 vor picheta Ministerul Administratiei si Internelor, 200, Ministerul Finantelor, iar cite o suta de politisti vor picheta sediile Prefecturilor si Inspectoratelor de Politie din intreaga tara. "Actiunile de protest se vor desfasura, zilnic intre orele 10.00 si 12.00, perioada de timp in care politistii isi vor lua ore libere in contul orelor suplimentare lucrate deja. Vor fi aproximativ 6.000 de politisti zilnic in strada", a precizat Marin Gruia, care a precizat ca revendicarile sindicatului sint legate strict de drepturile politistilor si alocarea unui buget pentru buna functionare a unitatilor politienesti.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.