Național

Concurs national de Counter-Strike la Focsani

Marius Grigorescu
18 apr 2005 1116 vizualizări
32 de echipe s-au omorit in spatiul virtual de la ZaZone caffe.

Simbata si duminica s-a desfasurat in incinta internet caffe-ului ZaZone din Focsani un concurs national de Counter-Strike. Concursul a fost organizat de Liviu Zara, patronul retelei de internet caffe ZaZone, in parteneriat cu PGL (Proffesional Gamers League). 32 de echipe din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara, Buzau, Bacau, Galati si, evident, Focsani, s-au intrecut timp de doua zile in spatiul virtual al Counter-Strike-ului pentru a cistiga premiile puse la bataie, in valoare totala de 1500 de dolari. Toate meciurile au fost transmise live pe internet, iar spectatorii veniti la fata locului au avut ocazia sa urmareasca concursul pe un proiector amenajat in incinta pub-ului Full Moon. "Avem in jur de 100 de vizitatori online, iar meciurile dureaza aproximativ o ora. Pina acum totul a fost ok, nu am avut nici o problema sau reclamatie referitoare la modul de organizare. Oricum, contestatii se pot depune oricind la arbitri. Acum le-am dat ocazia jucatorilor din intreaga tara sa se intilneasca live, pentru ca ei comunica doar prin intermediul spatiului virtual. Avem in concurs si o echipa din Chisinau, cu un stil diferit de joc, care s-au inscris pentru ca in Moldova au mai putine sanse de afirmare", ne-a declarat Catalin Bercu din echipa de organizare a concursului. Aseara, la inchiderea editiei, echipele favorite erau TEG Bucuresti, XGEN Constanta si Q Bucuresti, dar cistigatorii finali au fost desemnati in cursul noptii. PEC ZaZone, cea mai buna echipa din Focsani este pe primul loc in divizia B si pe locul sase pe tara. Counter-Strike este un joc intre doua echipe, una de terroristi si una de politisti, care se lupta intr-un spatiu virtual cu arme de diferite dimensiuni. In functie de agilitatea fiecarui jucator, echipa cistigatoare este cea care distruge echipa adversa. In cazul teroristilor, acestia cistiga si daca apuca sa planteze o bomba pe teritoriul politistilor. Jocul se bucura de popularitate printe tineri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.