Național

Flutur vrea verificarea firmelor membrilor PSD

Ziarul de Vrancea
11 apr 2005 653 vizualizări
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a cerut, ieri prefectului de Suceava, Orest Onofrei, sa verifice firmele membrilor PSD, sustinind ca acestea au monopol in judet.

Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a cerut, ieri prefectului de Suceava, Orest Onofrei, sa verifice firmele membrilor PSD, sustinind ca acestea au "monopol" in judet. Flutur a spus, in cadrul Conferintei municipale PNL Suceava, ca judetul "este ocupat" de "un monopol de firme PSD", care au contribuit in campanie la bugetele fostului partid de guvernamint. "Nu puteti incapea dumneavoastra si copiii dumneavoastra sa va faceti o firma si sa intrati pe piata, fie de constructii, fie de consultanta, fie din orice alt domeniu, pentru ca a fost si este o relatie mafiota in acest domeniu", a spus Flutur. "Solicit prefectului sa faca ordine in acest domeniu, sa treaca la verificari foarte hotarite, pentru ca indiciile noastre sint foarte clare", a spus Flutur.

Flutur a cerut membrilor organizatiei municipale PNL Suceava sa fie agresivi fata de PSD, astfel incit "sa nu i se mai faca lui Cozminca dor de putere". "Solicit parlamentarilor de Suceava, liderilor organizatiilor din judet sa iasa mai ofensiv in public, sa nu i se mai faca lui Cozminca dor de putere dupa ce de-abia au plecat de la putere", a declarat Flutur. Vicepresedintele liberal a mai spus ca la Suceava "burghezia comunista" continua sa fie puternica, sustinind ca fostii directori PSD de institutii descentralizate au fost angajati de Gavril Mirza la Consiliul Judetean Suceava.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.