Național

Obstea Nereju, intre judecata si noi alegeri

Mihai Boicu
31 mar 2005 750 vizualizări
Noua conducere vrea validarea alegerilor, iar vechea conducere repetarea alegerilor.

Conflictul de la Obstea Nereju se acutizeaza din nou. Vasile Caluian, noul presedinte al Obstii, va merge in instanta pentru validarea alegerilor care au avut loc duminica. Acesta spune ca fostul presedinte Pavel Floroiu a refuzat sa-i dea procesul verbal original al desfasurarii alegerilor pentru a intra efectiv in activitate. Alegerile sint contestate de fostul presedinte pe motiv ca primii cinci alesi, care trebuie sa faca parte din noul consiliu de administratie, nu au obtinut majoritatea voturilor. Mai mult, fostul presedinte Pavel Floroiu sustine ca nici Vasile Caluian nu a obtinut mai mult de jumatate din voturi, deoarece nu le-a pus la socoteala si pe cele anulate. "Nu mi s-a dat procesul verbal original, prin care comisia a stabilit legalitatea alegerilor si rezultatul votului. In acesta se mentioneaza ca nu au fost tentative de fraudare si ca nu sint obiectiuni. Pavel Floroiu mi-a spus ca nu-mi da procesul verbal pentru ca el este sef de obste", ne-a spus Vasile Caluian. La rindul sau, Pavel Floroiu spune ca in citeva zile vechiul consiliu de administratie va decide repetarea alegerilor, care vor avea loc in cel putin doua trei, saptamini. "Ne-am intilnit cu noul consiliu de administratie. O parte dintre ei au inteles care e situatia, o parte nu. Nu o sa mergem cu toti cei care au caniddat data trecuta, probabil ca o sa punem un barem. Daca mergem cu toti 29, care au candidat, o sa patim ca data trecuta. Noi avem nevoie numai de noua membri, citi sint in consiliul de administratie si in comisia de cenzori", ne-a declarat Pavel Floroiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.