Național

Salonul Constructorilor, vazut in roz de organizatori

Mihai Boicu
30 mar 2005 679 vizualizări
A VIII-a editie a Salonului Constructorilor s-a materializat prin semnarea unor contracte intre firmele participante.

A VIII-a editie a Salonului Constructorilor s-a materializat prin semnarea unor contracte intre firmele participante, dupa cum sustine conducerea Camerei de Comert Industrie si Agricultura Vrancea. La tirgul de tehnologii si materiale de constructii, decoratiuni interioare si servicii conexe au participat 29 de firme, din care 14 din Bacau, Iasi, Bucuresti, Prahova si Galati si 15 din Vrancea. "De altfel, succesul obtinut ca urmare a participarii la acest Salon al Constructorilor se va materializa in continuare, cum au declarat o mare parte din participanti, in contracte de distributie in Vrancea si, ulterior, de prezentari personalizate in cadrul unor seminarii si reuniuni cu profesionistii din industria constructiilor", se arata intr-un comunicat de presa al CCIA Vrancea. Organizatorii salonului spun ca au dorit ca manifestarea sa aiba un pronuntat caracter tehnic, "vizind mai ales participarea firmelor care activeaza in domeniul constructiilor si mai putin a publicului larg". In ciuda optimismului organizatorilor, salonul din acest an nu s-a bucurat de foarte mare interes din partea firmelor din domeniul constructiilor, in special a celor din Vrancea. Ca o noutate, s-a remarcat prezenta unor firme din domeniul bancar si al asigurarilor la manifestarea organizata la Sala Polivalenta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.