Internațional

Un restaurant din Italia oferă clienților o delicatesă inedită: “aer prăjit”

Ziarul de Vrancea
10 ian 2019 1080 vizualizări

Un restaurant din orașul italian Castelfranco Veneto oferă clienților un fel de mâncare ingenios pe bază de... aer, relatează Xinhua. Numit “aria fritta” ("aer prăjit"),

Acest preparat culinar inedit a fost conceput pentru a evoca celor care trec pragul localului din nordul Italiei o plimbare în natură și inhalarea de aer curat, după cum susține maestrul bucătar Nicola Dinato. Preparatul este realizat din tapioca prăjit în baie de ulei și conține o aromă specială în urma “infuzării” cu ozon timp de zece minute. Deși prețul afișat pentru o porție de “aer prăjit” este de 30 de dolari, preparatul le este oferit clienților gratuit, conform unuia dintre angajații localului. Acesta este “servit drept aperitiv” pentru a le reaminti clienților că “trebuie să încerce mereu să își umple viața cu experiențe reale”, a explicat Dinato pentru publicația Tribuna di Treviso.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.