Internațional

Scarlett Johansson, "cea mai sexi femeie în viaţă"

Ziarul de Vrancea
8 oct 2013 826 vizualizări
Scarlett Johansson a fost votată drept "cea mai sexi femeie în viaţă" (Sexiest Woman Alive) de către cititorii revistei Esquire. Actriţa din "Avengers", care s-a logodit recent cu francezul Romain Dauriac, şeful unei agenţii publicitare, a devenit prima femeie din istorie care a primit acest titlu de două ori - ea a câştigat şi în 2006.

În interviul acordat pentru numărul din noiembrie al revistei, Scarlett recunoaşte că are un bărbat gelos, dar precizează că "gelozia este normală" atunci când ai o relaţie cu un francez şi adaugă că-i plac bărbaţii "care sunt puţin geloşi".
Frumoasa actriţă în vârstă de 28 de ani a glumit cu această ocazie şi pe seama faptului că se apropie de vârsta de 30 de ani. Ea a precizat că încet, încet va trebui să lupte pentru a obţine "rolurile bune" pentru că nu va mai ajunge la ele când va mai îmbătrâni puţin. "În curând toate rolurile care mi se vor oferi vor fi cele de mamă, iar apoi ofertele vor dispărea cu totul", a comentat ea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.