Internațional

Kim Jong-un ar avea o fiică pe nume Ju-ae

Ziarul de Vrancea
9 sep 2013 654 vizualizări
Liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiică pe nume Ju-ae, a dezvăluit fosta vedetă a baschetului Dennis Rodman, care a efectuat recent o nouă vizită la Phenian.

Rodman l-a descris deja pe Kim Jong-un ca pe un "tip minunat", dar duminică a spus că acesta este şi un "tată bun" pentru fiica sa, pe care a numit-o Ju-ae. "Am ţinut-o pe fiica lor Ju-ae (în braţe) şi am vorbit cu doamna Ri (Sol-ju, soţia lui Kim Jong-un). Este un tată bun şi are o familie minunată. Kim (Jong-un) mi-a spus «ne vedem în decembrie»", a adăugat Rodman. "Mareşalul Kim (Jong-un) şi cu mine ne-am relaxat la mare, împreună cu familia sa", a declarat el despre ultima sa vizită în cea mai izolată ţară din lume. "Am mâncat, am băut şi am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite şi căile de dezvoltare ale echipei lor de baschet", a spus el. Rodman plănueşte să organizeze un meci de baschet între echipele americană şi nord-coreeană. Această iniţiativă este sponsorizată de o firmă de pariuri irlandeză, care a recunoscut că nu are experienţă în diplomaţia internaţională. Firma a subliniat că proiectul nu înseamnă că Rodman sau compania "aprobă sau susţine" unul dintre cele mai represive regimuri din lume.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.