Internațional

Scotland Yard ar fi primit informaţii că Prinţesa Diana ar fi fost ucisă de un militar

Ziarul de Vrancea
18 aug 2013 556 vizualizări
Presa britanică scria ieri, legat de noile informaţii primite de Scotland Yard cu privire la moartea Prinţesei Diana în 1997, că armată ar fi fost implicată în tragicul accident din Paris.


Sky News susţine că cei care ar fi trimis Poliţiei din Londra aceste informaţii ar fi socrii unui fost soldat şi ar fi ajuns prin intermediul poliţiei din Armata Regală. Potrivit The Guardian, aceste noi informaţii analizate de Scotland Yard includ acuzaţia potrivit căreia Prinţesa şi iubitul său Dodi Al Fayed ar fi fost ucişi de un membru al armatei britanice. Poliţia a precizat că toate informaţiile sunt analizate de ofiţerii de la comandamentul specializat de crime şi operaţiuni şi nu a dat niciun detaliu despre acestea. Scotland Yard a anunţat că evaluează "relevanta şi credibilitatea" unor noi informaţi primite recent cu privire la moartea Prinţesei Diana şi a iubitului său Dodi Al Fayed, într-un accident rutier ce a avut loc la Paris pe 31 august 1997. Ei precizează că nu este vorba de o "re-anchetare" a cazului. Investigaţia din 2008 a decis că cei doi au fost ucişi din neglijenţa şoferului lor.  Prinţesa Diana, în varstă de 36 de ani, se afla în maşină cu iubitul său Dodi, cand şoferul Henri Paul a intrat într-un stalp în tunelul Pont de l'Alma din Paris. Accidentul a avut loc după ce cuplul a părăsit Hotelul Ritz, fiind urmăriţi de paparazzi pe motociclete. Singurul supravieţuitor a fost bodyguard-ul lui Dodi. În urma anchetei s-a stabilit că paparazzi, lipsa centurilor de siguranţă şi faptul că şoferul băuse alcool au contribuit la tragedie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.