Internațional

Obama l-a confundat pe ministrul britanic al Finanţelor cu un artist R&B

Ziarul de Vrancea
20 iun 2013 390 vizualizări
"Îmi pare rău, bătrane", s-a scuzat ulterior preşedintele american

Preşedintele american Barack Obama a comis o gafă numindu-l în mai multe rânduri pe ministrul britanic al Finanţelor George Osborne "Jeffrey", în cursul summitului G8, confundându-l, se pare, cu un cântăreţ de muzică soul. În trei rânduri, Obama s-a declarat absolut de acord cu "Jeffrey" în cursul unei expuneri asupra planului de luptă împotriva evaziunii fiscale prezentate de Osborne în cadrul summitului G8, în Irlanda de Nord, la începutul săptămânii, făcându-l pe acesta să roşească de ruşine. După ce şi-a dat seama că a greşit, preşedintele american i-a prezentat scuze ministrului, în vârstă de 42 de ani. "Îmi pare rău, bătrâne, Probabil că m-am înşelat din cauza cântăreţului meu preferat de R&B" Jeffrey Osborne(foto), un cântăreţ american de culoare, în vârstă de 65 de ani, ar fi declarat Obama.
Potrivit unui martor, "Osborne părea într-adevăr enervat". "Prima dată când Obama" a greşit "i-a păsat cât se poate de puţin, dar când a continuat să repete aceeaşi eroare a devenit într-adevăr stânjenitor", a povestit el pentru presa britanică. Amuzat, adevăratul Jeffrey Osborne s-a declarat, în schimb, "încântat" de ceea ce a aflat. "Nu ştiam" că preşedintele Obama este "un fan până într-acolo încât să îl numească pe cancelar Jeffrey Osborne", a declarat el ieri pentru postul Sky News. "Spuneţi-i cancelarului că atunci când voi veni în Marea Britanie, va trebui să îl cunosc şi vom face un duet «On The Wings Of Love»", unul dintre hiturile sale, a adăugat cântăreţul.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.