Internațional

Un caine sta in fiecare zi la slujba de la biserica, sperand ca stapana lui, moarta, se va intoarce

Ziarul de Vrancea
17 ian 2013 4491 vizualizări
Tommy este un ciobanesc german in varsta de sapte ani. El a fost gasit pe strazi de o femeie si a fost primit in casa ei din San Donaci, aproape de Brindisi, Italia. Drept recunostinta, cainele o insotea pe stapana sa la biserica in fiecare zi, stand intins la picioarele sale in timpul slujbei.

 

 

Din nefericire, femeia, Maria Margherita Lochi a murit. Inmormantarea sa a fost tinuta la aceeasi biserica la care venea ea in mod regulat. Cainele a insotit-o pe ultimul drum, iar de atunci sta singur la slujba de la biserica, asteptand ca stapana lui sa il ia la final acasa. Preotul Donato Panna a povestit ca Tommy soseste exact cand suna clopotelul pentru inceputul slujbei, nu scoate niciun sunet in timpul massei, iar la final asteapta cuminte la usa.

Toti ceilalti membri ai comunitatii au grija acum de caine si este considerat prietenul tuturor, dar nu i s-a gasit un camin permanent.

dailymail.co.uk


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
..unul mai rău ca un caine.., acum 4114 zile, 17 ore, 50 minute, 41 secunde
...este acest nicolaescu care tot n-a priceput,sau nu vrea să priceapă că banii CNAS nu finanțează spitale ci intervenții făcute în spitale. Ca atare nu contează unde se face intervenția,ea citeste integral
Ulise Grosu, acum 4114 zile, 20 ore, 26 minute, 51 secunde
Dupa comentariul facut de "catelu', eu nu mai pot avea nimic de spus, decat doar sa repet maxima lui Albert Einstein, citez :"Lumea nu va fi distrusa de cei care vor sa faca rau, ci de citeste integral
Catelu`, acum 4114 zile, 23 ore, 30 minute, 53 secunde
Din faptele unor OAMENI:  ne-au tăiat salariile, sporurile de pericol, alte indemnizaţii şi pensiile;  au prăduit banii luaţi de la FMI, ca lăcustele exterminatoare;  au construit, cu citeste integral
s.g., acum 4115 zile, 2 ore, 40 minute, 27 secunde
Impresionant !!! Cate ar avea de invatat oamenii de la un suflet de animal si ce urat se poarta ei cu cainii in tara asta! Care-i om, si care-i caine?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.