Internațional

Ea este Miss Univers

Ziarul de Vrancea
20 dec 2012 745 vizualizări
Pentru prima oară din 1997, titlul de Miss Univers a fost obţinut de o americană. Ea se numeşte Olivia Culpo, are 20 de ani şi a luptat pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume cu alte peste 80 de concurente.

Născută în Rhode Island, ea provine dintr-o familie cu cinci copii în care părinţii sunt muzicieni profesionişti. Frumoasa brunetă, cu ochi căprui, susţine că în om totul ar trebui să fie frumos, şi pune accentul, după cum spune ea, nu pe înfăţişare, ci pe calităţi ca bunătatea, demnitatea şi sociabilitatea. Idealul ei feminin este actriţa americană Audrey Hepburn şi a recunoscut că visează la o carieră la Hollywood sau, cel puţin, în televiziune. Posesoarei Miss Univers îi sunt acordate două coroane - una de diamante şi alta de perle - în valoare de 270.000 de dolari, plus o bursă de 45.000 de dolari pentru studii la şcoala de film şi tv din New York. Ea primeşte, de asemenea, un salariu în schimbul unui an de muncă în domeniul de caritate şi pentru urmarea unui anumit cod de etică.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vica, acum 4115 zile, 1 ora, 6 minute, 50 secunde
Ar fi păcat să eșueze pe mana unor politicieni bătrani dacă se gandește să intre în politică. Nu știu dacă și la ei există școli de vară pentru tinerii politicieni care sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.