Internațional

Tragedie în Italia: şase români sfartecaţi de tren

Ziarul de Vrancea
25 nov 2012 737 vizualizări
Şase cetăţeni români au murit, sâmbătă, în urma accidentului produs în sudul Italiei când un microbuz a încercat să treacă linia de cale ferată în dreptul localităţii Toscano, fiind lovit în plin de un tren, informează MAE român.

Iniţial se anunţase că nu toate victimele erau de origine română. Patru dintre acestea sunt femei. Doi muncitori români şi-au salvat viaţa pentru că au coborât din vehicul pentru a ridica bariera ce se afla pe teren şi marca accesul la trecerea la nivel cu calea ferată, potrivit echipelor de salvare. Potrivit acestora, victimele ale căror cadavre erau încarcerate în caroseria trenului şi a maşinii se întorceau după o zi de muncă pe o plantaţie de citrice. Maşina a fost târâtă pe o distanţă de 600 de metri după coliziune, după ce a fost lovită în plin de trenul regional care transporta doar 12 pasageri. Aceştia şi mecanicul garniturii au scăpat nevătămaţi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.