Internațional

CSM Focşani şi YS Panciu, la un pas de fuziune

Dan Chiriac
2 oct 2012 821 vizualizări
Cele două echipe vrancene sunt lăsate de izbelişte de autorităţile judeţene şi locale u Young Stars Panciu şi CSM Focşani s-ar putea retrage azi oficial din campionat u conducerile celor două echipe se gandesc la o fuziune şi continuarea parcursului în seria întai a ligii a treia

Young Stars Panciu şi CSM Focşani ar putea fuziona pentru a supravieţui în liga a treia. Lăsate de izbelişte de autorităţile judeţene şi locale, cele două echipe par a fi găsit o soluţie de supravieţuire. Jucătorii celor două formaţii urmează să formeze o singură echipă, care să joace la Panciu, acolo unde primarul Ion Petre ajută fotbalul măcar cu ce poate, faţă de cei de la Focşani care percep taxe mărite pentru folosirea terenului “Milcovul”.
Clubul CSM Focşani a primit ieri confirmarea oficială că trebuie să plătească 1.500 de lei pentru a juca un meci oficial pe stadionul “Milcovul”. Într-un fax primit de la clubul municipalităţii, CSM Focşani 2007, suma impusă de consilierii locali era trecută negru pe alb. Asta chiar dacă într-o emisiune de săptămana trecută, consilierul local Cătălin Vrabie a spus că nu se vor impune taxe pentru echipele locale de fotbal la partidele oficiale. În aceste condiţii, preşedintele CA de la CSM Focşani, Dan Dumitru, este hotarăt să anunţe Federaţia Romană de Fotbal că echipa se va retrage din campionat. Partida cu Eolica Baia, programată pentru vineri, este în pericol să nu se joace. O decizie definitivă va fi luată în cursul zilei de azi.


Panciu fără bani de salarii


Young Stars Panciu se află la randul său într-o situaţie foarte grea. Jucătorii refuză să se prezinte la antrenamente în condiţiile în care nu şi-au primit salariile. O parte dintre ei au alergat ieri, independent, pe stadionul “Milcovul” din Focşani. Reprezentanţii clubului păncean caută soluţii pentru a salva echipa, dar meciul cu Petrotub Roman de vineri este la randul său în pericol să nu se desfăşoare.


Suport focşănean pentru Young Stars Panciu


În aceste condiţii, reprezentanţii celor două echipe sunt tentate să formeze o singură echipă, care să reprezinte judeţul în liga a treia. Young Stars Panciu urmează să fie susţinută de preşedintele CA al CSM Focşani, Dan Dumitru, care va lua alături de el şi o serie de jucători de la Focşani, declaraţi liber de contract odată cu retragerea din campionat a celor de la CSM. Dan Dumitru, alături de cei din conducerea actuală a celor de la Young Stars Panciu, cărora li s-ar putea alătura din nou şi judecătorul Florin Stoica, vor susţine echipa din Panciu. Meciurile de acasă vor avea loc pe terenul “orăşenesc” din Panciu, acolo unde autorităţile nu cer chirii foarte mari precum cele impuse de consilierii locali din Focşani. Varianta ne-a fost confirmată oficial aseară de Dan Dumitru, care a arătat că situaţia exactă a fotbalului din Vrancea va fi prezentată azi, cand se va lua o decizie definitivă în cazul celor două echipe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
DAN DUMITRU, acum 4221 zile, 4 ore, 52 minute, 9 secunde
Cred ca e un articol scris in pripa ,datorita unui telefon pe care l am primit si Chiriac era de fata,de la o propunere pina la a se concretiza asa ceva e cale lunga ,e o solutie de avarie care nu va citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.