Internațional

Regele Spaniei pierde o preşedinţie de onoare

Ziarul de Vrancea
22 iul 2012 668 vizualizări
Organizaţia WWF Spania a eliminat din statutul său preşedinţia de onoare pe care o ocupa regele Juan Carlos de Burbon, după ce monarhul spaniol a participat acum câteva luni la o vânătoare de elefanţi în Botswana

 Partenerii acestei organizaţii au adoptat decizia cu 94 la sută din voturi favorabile, la o adunare extraordinară desfăşurată cu uşile închise la Grădina Botanică din Madrid. WWF Spania a informat, într-un comunicat, că 226 de parteneri au votat pentru şi 13 împotrivă, un singur vot a fost anulat şi au existat cinci abţineri.
Partenerii au fost nevoiţi să dezbată şi să voteze cu privire la propunerea de suprimare a articolului 6 din statuturile sociale, în care se arată că "Majestatea sa, regele Juan Carlos al Spaniei, este preşedinte fondator şi de onoare al asociaţiei". În comunicatul organizaţiei se mai arată că adunarea a avut loc după controversele suscitate de participarea regelui la vânătoarea din Botswana şi după valul de nemulţumire perceput înăuntrul şi în afara Spaniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.