Internațional

Ce fac în vacanţă agenţii Secret Service

Ziarul de Vrancea
20 iun 2012 611 vizualizări
chefuiesc şi au grijă de preşedinte n locuitorii unei insule unde Obama şi-a petrecut vacanţa s-au arătat îngroziţi de petrecerile zgomotoase şi de distrugerile lăsate în urmă de oamenii preşedintelui SUA

Agenţii Secret Service, care asigură protecţia preşedintelui american, sunt acuzaţi de localnicii din Matha's Vineyard de petreceri zgomotoase, încăierări şi beţii până târziu în noapte în timpul vacanţei petrecute de familia Obama pe această insulă, relatează Fox News. Proprietarii unora dintre aceste case de vacanţă, distruse de agenţii de securitate, au declarat că nu îşi vor mai închiria niciodată proprietăţile Secret Service.
Unul dintre localnici a sunat la poliţia locală la 18 august 2011 în zorii zilei din cauza unei petreceri care era plină desfăşurare la ora 4, în ziua în care preşedintele Obama a sosit pentru a petrece aici o vacanţă de nouă zile. Maşinile erau parcate pe o peluză ticsită cu sticle de bere, în timp ce femei tinere intrau şi ieşeau încontinuu, iar zgomotul era infernal, povestesc vecinii.
Potrivit unui raport al poliţiei locale, doi poliţişti locali au ajuns la locaţia respectivă la ora 02.23, unde au găsit 12 persoane "vorbind şi râzând tare". "Am fost informat de doi bărbaţi că este vorba de o casă închiriată şi că se aflau în timpul vacanţei prezidenţiale", se arată în raport. "Le-am spus că este ora 02.30 şi că oamenii din zonă se plâng de gălăgie, cerându-le să intre în casă şi să închidă ferestrele".
La solicitarea FoxNews.com de a comenta aceste informaţii, purtătorul de cuvânt al Secret Service, Max Milien, a declarat că "nu s-au primit informaţii sau plângeri privind comportamente nepotrivite ale personalului în timpul verii lui 2011", adăugând că orice eventuale informaţii credibile în acest sens vor fi analizate în mod corespunzător.
Acesta este contrazis de o femeie al cărei soţ a sunat la Secret Service în Washington anul trecut pentru a reclama comportamentul agenţilor şi pagubele provocate, dar i s-a răspuns că "asta fac ei în vacanţă", deşi aceştia aveau misiunea de a sigura protecţia preşedintelui.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.