Internațional

Putin desantează în Israel în fruntea unui batalion

Ziarul de Vrancea
17 iun 2012 650 vizualizări
400 de oameni vor compune suita prezidenţială în această vizită programată să înceapă peste o săptămană

Preşedintele rus Vladimir Putin urmează să efectueze o vizită oficială în Israel la 25 iunie pentru a discuta problema siriană şi programul nuclear iranian, scrie newsru.com, citând presa israeliană, în timp ce pe site-ul Kremlinului nu există informaţii despre această vizită. Potrivit ziarului Maariv, în aşteptarea preşedintelui rus au fost reţinute 270 de camere la hotelul King David Jerusalem, care în semn de respect faţă de liderul de la Moscova nu va primi alţi oaspeţi în timpul vizitei acestuia.
Mass-media israeliană mai scrie că Vladimir Putin va fi însoţit în vizita sa de o delegaţie formată din 400 de persoane, care vor sosi în Israel în trei avioane.
Sursa citată aminteşte că, în 2011, Dmitri Medvedev a încercat să viziteze Israelul ca preşedinte al Rusiei, dar vizita sa a fost anulată din cauza unei greve a diplomaţilor de la Ministerul de Externe israelian. Medvedev s-a limitat atunci la vizite în Autoritatea Palestiniană şi Iordania.
După învestirea în funcţie la 7 mai, în urma realegerii sale ca preşedinte al Rusiei la scrutinul din 4 martie, Vladimir Putin a efectuat deja vizite în Franţa, Germania, Belarus şi China, iar la 18-19 iunie va participa la summitul G20 din Mexic, unde urmează să se întâlnească cu omologul său american Barack Obama.
În cadrul vizitei sale în Israel, Vladimir Putin va avea întrevederi cu preşedintele israelian Shimon Peres, cu premierul Benjamin Netanyahu, cu care va discuta situaţia din Siria şi dosarul nuclear iranian. Preşedintele rus se va deplasa cu această ocazie şi în teritoriile palestiniene, unde se va întâlni cu preşedintele Mahmud Abbas, şi în Iordania, unde va purta convorbiri cu regele Abdullad al II-lea.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.