Internațional

Prezidenţiabil american, acuzat că i-a propus soţiei o relaţie

Ziarul de Vrancea
20 ian 2012 828 vizualizări
Candidatul conservator Newt Gingrich a negat joi seară că i-ar fi cerut fostei sale soţii să aibă o relaţie "deschisă" pentru a putea continua legătura cu amanta sa la momentul respectiv şi a criticat presa care a transmis această informaţie.

 "Această poveste este falsă", a asigurat fostul preşedinte al Camerei Reprezentanţilor americani, întrebat despre acest subiect la începutul ultimei dezbateri televizate înaintea primarelor cheie din Carolina de Sud care vor avea loc sîmbătă. "Toţi prietenii mei care ne cunoaşteau în acea perioadă vă pot spune că această poveste este falsă", a continuat el, denunţînd relatarea mediatică "josnică" a înterviului cu fosta sa soţie şi acuzînd postul de televiziune ABC de "atacuri asupra tuturor candidaţilor republicani". "M-am săturat de presa elitistă care îl protejează pe Barack Obama şi atacă republicanii", a concluzionat acesta în aplauzele publicului.
În cadrul unui interviu difuzat joi seară de televiziunea ABC, Marianne Gingrich face mai multe mărturisiri despre cei 18 ani de căsnicie, descriindu-l pe candidat ca fiind un libertin şi susţinînd că acesta i-a cerut să formeze un cuplu "deschis" pentru a-şi continua relaţia cu amanta de atunci, devenită astăzi soţia sa. Mitt Romney se află încă în fruntea sondajelor pentru primarele din Carolina de Sud, însă avantajul faţă de primul său adversar Newt Gingrich s-a micşorat, într-un stat conservator unde profilul lui Romney nu reuşeşte să convingă baza alegătorilor partidului republican.

 




 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.