Internațional

Ajutoare pentru sinistratii de pe Dunare

Iulia Crețu
28 apr 2006 858 vizualizări
Primaria Focsani va amplasa de marti in Piata Unirii un cort pentru stringerea de ajutoare pentru romanii afectati de revarsarea furioasa a Dunarii

Si Institutia Prefectului a organizat de ieri un punct de colectare a ajutoarelor la sediul Vamii din Focsani. Centrele de colectare vor fi deschise de luni pasna vineri, intre orele 8.00 si 16.00. Vrincenii care doresc sa arate ca stiu ceea ce inseamna solidaritate si implicare pot aduce bunuri sau bani la cele doua centre de colectare. Potrivit prefectului Ion Oprea, cei aflati in suferinta au nevoie, in primul rind, de alimente neperisabile, cereale, medicamente, paturi si bani. Tot ceea ce se va stringe va merge pentru alinarea suferintei semenilor din sudul tarii, persoane care si-au aratat si ele compasiunea fata de vrinceni din vara anului trecut. "De saptamina viitoare vom stringe fonduri pentru sinistrati. Vom amplasa un cort in Piata Unirii unde vom stringe lucruri si bani pentru sinistrati. In functie de ceea ce se stringe vom hotari apoi unde le vom trimite. Vom lua legatura si cu agentii economici pentru a ne ajuta cu materiale de constructii", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Si prefectul Ion Oprea spune ca solidaritatea umana poate si trebuie sa completeze actiunile autoritatilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.