Internațional

Michelle Obama a pus la dietă personalul Casei Albe

Corneliu Condurache
6 nov 2011 1366 vizualizări
Inspiraţi de exemplul dat de prima doamnă a SUA, Michelle Obama, angajaţii Casei Albe au început în iulie 2010 o cură de slăbire şi au reuşit să piardă un număr semnificativ de kilograme, relatează cotidianul spaniol El Pais, citat de Agerpres.

Cine nu crede, s-o întrebe pe Susie Morrison, asistenta cofetarului de la Casa Albă. Dintr-o "păcătoasă" care cădea constant în tentaţia de a ingurgita zilnic biscuiţi, tarte, sărăţele şi brioşe - plătind preţul, în kilograme în plus şi o stare de sănătate proastă -, Susie a ajuns la performanţa de a alerga primii săi cinci kilometri, de a merge la serviciu cu bicicleta, desigur, ori de cîte ori prognoza meteo i-o permite (şi sînt mai mult de 15 kilometri între casa ei şi Casa Albă), de a renunţa la cafea în favoarea... apei şi de a alege broccoli în locul ciocolatei! Fără îndoială, Michelle Obama şi-a găsit vocaţia ca primă doamnă, promovînd o dietă sănătoasă şi echilibrată, în condiţiile în care două treimi din populaţia adultă a SUA suferă de obezitate. Michelle Obama este dornică să schimbe această stare de fapt şi să-i facă pe americani să-şi modifice obiceiurile alimentare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.